Već smo se puno puta mogli uvjeriti kako su tridesete uistinu nove dvadesete. Besprijekorna, nasmiješena lica i savršene linije zvijezda na crvenim tepisima dokaz su kako s estetske strane ova tvrdnja uistinu drži vodu. Donosimo odgovor na pitanje kako u tridesetima izgledati bolje nego ikad

Kako u tridesetima izgledati bolje nego ikad, biti mama, odlično se provoditi i raditi punom parom? Odgovor na ovo pitanje znaju svjetske ljepotice koje uspijevaju uskladiti gotovo nemoguće.

Jedna od njih je i Kate Moss koja je s 36 godina osvanula na naslovnici modne biblije Voguea. Ovoj ljepotici tridesete su definitivno dvadesete, a vjerujemo kako bi to potvrdile i njezine kolegice koje su svoju karijeru modela započele u devedesetima što je za modni svijet već daleka prošlost, a danas su zamijenile mnogo mlađe djevojke.

Koji je razlog ovom velikom povratku takozvanih pravih žena pod svijetla reflektora ne znamo, no možda je riječ o recesiji jer su vječni top modeli puno jeftiniji od novih mlađih ljepotica.
Bilo kako bilo, ovaj novi trend pozitivno je utjecao kako na žene diljem svijeta, tako i na domaće ljepotice.

Glumica Nina Violić, spisateljica Lana Biondić, pjevačica Nina Badrić ili voditeljica Nikolina Pišek samo su neke od žena koje u tridesetima izgledaju bolje nego ikad.

Seksologinja Nataša Barolin Belić ističe kako su tridesete nove dvadesete i kada je riječ o intimnoj sferi, jer je sam seks puno kvalitetniji kako zbog iskustva, tako i zbog poznavanja svog tijela, želja i potreba.

>> Zaboravite botoks, lice voli zmijski otrov!

>> FOTO: 10 super savjeta 10 supermodela

No isto tako današnjim ženama se nude brojne mogućnosti da zadrže mladenački izgled što osim estetske kirurgije uključuje i razne alternativne načine uljepšavanja kao što su pijavice, pčelinji otrov te revolucionarni Botoks koji bez problema može ženama vizualno skinuti i deset godina.

Cijeloj priči u prilog ide i činjenica kako je danas kvaliteta života puno bolja nego ranije, ali jedna stvar je sigurna, i za ljepotu je potreban novac pa ako želite lijepo i nježno starjeti trebat ćete posegnuti malo dublje u džep.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju