Premda su večernje haljine glavni adut svake zvijezde koja se pojavi na crvenom tepihu, nezaobilazne štikle presudna su sitnica koja modnu kombinaciju naposljetku učini promašajem ili pogotkom. Štikle koje su zagarantirale pohvale 'pozericama' na crvenom tepihu filmskog festivala u Cannesu, nose potpis sinonima za eleganciju i luksuz - Jimmy Choo

Slavni postolar Jimmy Choo dizajnom štikli koje slave atribute klasične ženstvenosti, koristeći pri tomu luksuzne materijale i neobične teksture i ne gurajući ekstravagantnost u prvi plan, razlog je zbog kojeg mu brojne dame za zahtjevan izlazak na crveni tepih odaju puno povjerenje.

Ženstvene Jimmy Choo štikle odabrale su brojne zvijezde za šetnju crvenim tepihom u Cannesu

Da je ovaj britanski dizajner zauzeo prvu poziciju u utakmici u kojoj se svjetski brendovi cipela tijesno bore za prvenstvo, postalo je jasno na crvenom tepihu u Cannesu u kojeg su trenutno uprte sve oči javnosti.

Savršena promotorica Jimmy Choo brenda i članica žirija u Cannesu, Nicole Kidman predvodila je tim obožavateljica ovih štikli što je očekivano s obzirom na njezinu ulogu zaštitnog lica brenda.

Od ponuđenih Jimmy Choo štikli, sebe mogu zamisliti u modelu:

glasova:

Ispod proreza crno bijele haljine Jennifer Lawrence sramežljivo se isticao model elegantnih sandala 'Greta' s povišenom potplatom i remenčićem oko gležnja. Francuska glumica Marion Cotillard za dnevno izdanje odabrala je 'Alicia' model klasičnih salonki u trendi boji pudera.

No unatoč novim luksuznim modelima štikli koje krasi vrhunski dizajn i u kojem prednjače najfiniji materijali brojne dame i dalje su ostale vjerne starom modelu 'Lance'.

Štikle u boji zlata i srebra koje krase isprepletene trakice iznad gležnja i po sredini rista, te 12 cm visoka potpetica, najtraženiji su model koji je već nekoliko godina vodeći u izboru mladenki za vjenčanja diljem svijeta.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju