Ako se greške u Photoshopu događaju i modnoj bibliji 'Vogue', onda i ostali digitalni magovi i početnici na modnim fotografijama mogu improvizirati po volji. Tako očito razmišlja marketinški tim robne kuće Walmart koji je potencijalnim kupcima ponudio gotovo amaterske fotografije modela u bikiniju

Digitalni alati za obradu tijela u Photoshopu veliki su saveznik onih na fotografiji, jer zahvaljujući s nekoliko komandi tijela postaju skladnija, a prikazana odjeća znatno primamljivija. Ali već nas neko vrijeme najrazličitije modne kuće kao i časopisi obasipaju nečuvenim greškama u kojem manekenke čak ostaju bez dijelova tijela.

>> Photoshop iščašio rame poznate ljepotice

>> VIDEO: Još jedan Photoshop propust

To se nije dogodilo modelu za kupaće kostime robne kuće 'Walmart', ali je brzina ili nepoznavanje Photoshopa rezultirala katastrofalnim fotografijama na kojima je jasno vidljivo da manekenka nije mijenjala gornji dio, već su na jedan model 'zaljepljeni' različiti uzorci.Sjene na neodgovarajućim mjestima te jedna izgubljena naramenica to toliko očito dokazuju da se pitamo je li se to kakvo dijete ušuljalo u kreativni odjela 'Walmarta' i kratilo vrijeme čekajujći mamu da završi s poslom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju