Christy Turlington dokazuje kako s godinama ženska ljepota može postati punija i cjelovita, prije svega zahvaljujući eleganciji i profinjenosti koje se stječu životnim iskustvom i brigom za tijelo, ali i unutarnje zadovoljstvo

Christy Turlington se još uvijek se može pohvaliti svim prekrasnim atributima koji su joj u 80-ima osigurali jednu od vodećih pozicija u nedostižnoj generaciji supermodela.

Njezine konture lice i tijela koje kamera obožava upotpunjene smirenošću sretne i zadovoljne žene razlog su zašto i danas ova profinjena ljepotica ostaje jedna od najtraženijih u respektabilnim reklamnim kampanjama.

Posljednja takva je za Avonov parfem 'Slip Into…', pripadnika cvjetno-orijentalne kategorije mirisa koji će hrvatskom tržištu preko Avonovog kataloga biti dostupan sljedeće godine. Inspiriran snagom osjećaja nošenja visokih potpetica, naglašava urođenu eleganciju i sofisticiranost žene.

Miris otvaraju primamljive, elegantne note crne maline, pomiješane s osjetljivim cvijetom proljetne frezije i svježim listom ljubičice.

Senzualno srce otkriva topli palisander pomiješan s egzotičnom orhidejom, dok se u donjim notama kriju kremasti kašmir i korijen irisa te zlatni amber, dajući mirisu cvjetni karakter.

Bočica parfema je inspirirana izgledom oblina lista žene tijekom nošenja cipela s visokom potpeticom, dok postolje podsjeća na malu, popularnu kitten petu.

>>Supermodeli se vraćaju: Linda, Naomi, Claudia i Christy

Kao zastupnica za zdravlje majki u sklopu organizacije CARE, Christy Turlington utjelovljuje Avonovu misiju osnaživanja žena.

Tako je ove godine režirala dokumentarni film s različitim pričama trudnica u cijelom svijetu, a redateljski debi donio joj je VH1-ovu nominaciju za nagradu 'Do Something With Style'. Christy trenutno studira Programe javnog zdravstva na diplomskom studiju Sveučilišta Columbia.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju