Gotovo svaka haljina koja izađe iz trgovine poznatih svjetskih dizajnera pronađe svoju vlasnicu, makar samo za šetnju crvenim tepihom. Upravo zbog toga poznate ljepotice nerijetko viđamo u vrlo sličnim ili pak istim krojevima. To se dogodilo i u slučaju britanske manekenke Jourdan Dunn i raskošne Jennifer Lopez koje su se odlučile za istu mini haljinu s potpisom Tom Ford


Usku i kratku toaletu dugih rukava i visokog ovratnika, ukrašenu crnim rubovima i printom poput paukove mreže visoka i vitka Jourdan Dunn je odabrala za dodjelu nagrada 'Elle Style Awards 2014'.

Zanimljiva, takozvana pametna haljina u trenu je istaknula njezinu manekensku liniju dok su trendi gležnjače otvorenih prstiju u prvi plan stavile njene duge i vitke noge.

>> Tko tu koga kopira? Nina Badrić i Kate Winslet u istim haljinama

No, da haljina popularnog kroja savršeno podnosi i raskošne bokove potvrdila je Jennifer Lopez koja je identičnu toaletu nosila samo mjesec dana prije. Za razliku od mršavice Jourdan, atraktivnoj Jennifer je krojem istaknula figuru pješčanog sata kao i čvrste, plesačke noge dodatno naglašene bijelim štiklama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju