Ponuda luksuznih kozmetičkih brendova od prošlog je mjeseca bogatija za još jedan koji se prije svega može pohvaliti 95 posto prirodnim sastojcima. No, ove se kupke, sapuni i kreme koje će se nalaziti na policama uz Dior i Kenzo mogu pohvaliti Istrom i Dalmacijom kao inspiracijom

Od prošlog mjeseca luksuzna ponuda krema za lice, maski, sapuna i ostalih proizvoda za njegu lica i tijela proširena je za još jedna brend nazvan 'Occo'.

U prestižnim londonskim robnim kućama moći se nabaviti 6 linija za tijelo čiji su sastojci 95 ili 100 posto prirodnog porijekla.

Ono što ih čini još posebnijim su imena linija inspirirana Istrom i Dalmacijom te mirisnim i terapeutskim biljkama kojima hrvatska obala obiluje.

Premda se proizvodi u Velikoj Britaniji i najveći dio sastojaka nabavlja u Francuskoj, Hrvatska doprinosi ljekovitim sastojkom sadržanim u svakom proizvodu, kadulji.

Tako će se ljubiteljice skupih krema mazati kremom zemljanog mirisa šume Motovun, losionom Kornati bogatog mineralima tw proizvodima iz linije Šipan naglašenog mirisa ljekovitih biljaka. Neke od njih na svojoj su koži isprobale Julia Roberts te Cheryl Cole.

>> Kozmetika koju ne smijete posuđivati

>> Sa svakom premijerom sve ljepša Julia Roberts

Uz proizvode planira se i otvaranje spa centara u Hrvatskoj, od kojih će prvi biti 'Raiyia' u Dubrovniku koji će svoja vrata otvoriti u ožujku sljedeće godine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju