Događanja na kojima se može sresti oskarovka Julia Roberts mogu se nabrojati na prste jedne ruke, pa je svako njezino pojavljivanje u javnosti vrijedno pažnje. A da glumica zaraznog osmijeha svakako zaslužuje biti visoko na listi najljepših i najkarizmatičnijih žena svijeta demonstrirala je na Toronto Film Festivalu

Redatelju filma 'August: Osage County', adaptaciji istomene kazališne predstave, Johnu Wellsu pošlo je za rukom veliko platno učiniti mjestom susreta dviju velikih glumica i oskarovki Meryl Streep i Julije Roberts. A Toronto film festival odabran je za premijerno prikazivanje filma koji već slovi kao potencijalni kandidat za Oscara.

Identičan Gucci model štikli odabrale su Julia Roberts za premijeru, a Severina za koncertni nastup

>>Julia Roberts: Pored ovakvih nogu i karizme nitko nema šanse

Kada bi se dijelio zlatni kipić za najblistavija izdanja na velikim festivalima svakako bi u najužu konkurenciju ušla 45 godine stara glumica Julia Roberts koja je javna pojavljivanja nakon osnivanja obitelji svela na minimum.

Ankete

(5271) Kome bolje pristaju lakirane Gucci štikle?

rezultati povratak glasova1329
rezultati

>>Zara štikle kojima ni Severina ne može odoljeti

No, nimalo to ne umanjuje njezinu umješnost u promoviranju jednostavnog stila s velikim podcrtanim glamurom pa čak i kada je u pitanju koktel haljinica kojom je oduševila u Torontu. Crvena toaleta A kroja s tričetvrt rukavima i aplikacijama od čipke naglasila je ženstvenost lijepe Julie koja se u izboru štikli odlučila za Gucci model Mary Jane boje pudera s remenčićima.

Iste štikle odabrala je i Severina za svoj nedavni nastup kombinirajući ih u posve drugačijem kontekstu i stilu s uskom pripijenom haljinom Juraj Zigman. A da su naše zvijezde ukorak sa svjetskim fashionisticama dokazale su nebrojeno puta izborom identičnih komada s potpisom svjetskih dizajnera.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju