Nakon kratke pauze ljubitelj modne kritike i publike Juraj Zigman vraća se na pistu ovosezonskog htc Cro A Porter-a. Uvijek originalan, uvijek nepredvidljiv Zigman i ove sezone stvara autorsku kolekciju kojom će sve zasigurno iznenaditi i ostaviti bez daha

Vjeran svom modnom izričaju, Zigman ovaj put odlazi u novu dimenziju svoga istraživanja i bavi se futurističkim pristupom modnog oblikovanja. Fuzijom glamura i futurizma stvara novu milenijsku ženu, naglašavajući njen seksipil i ženstvenost.
Inspiriran tehnologijom, cyber svijetom, Zigman ženi daje ulogu neustrašive moderne ratnice.

>> Modni pohod hrvatske Victorije Beckham

Posebnu pažnju ovaj put posvetio je konstrukciji izrade modela naglašavajući žensku siluetu. Unikatnim radom ručne izrade nastaje autorska kolekcija kojom je dizajner i sam prvi put preispitao granice modnog izražavanja.

>> Slijedi nova porcija hrvatske mode

Okosnica kolekcije ove sezone čine korzeti kao simbol ženstvenosti kojima je naglasio ljepotu ženskog tijela. Kolekcijom dominiraju neboje crna i bijela te njihova kombinacija. Istovremeno dizajner istražuje i nove boje poput ljubičaste te odlazi u zeleni spektar.

S puno kože, laka, svile, puno perja, glitera ZIGMAN predstavlja ženu novog doba, ženu koja osvaja svijet, ulicu, modnu pistu. I ovaj put otišao je tamo gdje se nitko nije usudio i spojio dva svijeta, koja će kroz svoju viziju interpretirati na pisti ovosezonskog htc Cro A Porter.

Na ovosezonskom htc Cro A Porter Juraj Zigman predstavit će i svoju kolaboraciju s riječkim poduzetnikom Sašom Matijašem za kojeg je dizajnirao osam atraktivnih vreća za sjedenje lay –Z.

Modna revija Juraj Zigmana na rasporedu je trećeg dana ovosezonskog HTC Cro A Porter-a, u subotu 22 listopada., u CAP Arena u 22.00 sata u Westgate Shopping City.

Budite i vi na svim revijama Cro-A-Portera!
Samo na portalu Dnevnik.hr moći ćete pratiti sve revije UŽIVO! Od četvrtka 20.10. do subote 22.10. pratite modni spektakl od 20h.