Nakon kratke pauze ljubitelj modne kritike i publike Juraj Zigman vraća se na pistu ovosezonskog htc Cro A Porter-a. Uvijek originalan, uvijek nepredvidljiv Zigman i ove sezone stvara autorsku kolekciju kojom će sve zasigurno iznenaditi i ostaviti bez daha

Vjeran svom modnom izričaju, Zigman ovaj put odlazi u novu dimenziju svoga istraživanja i bavi se futurističkim pristupom modnog oblikovanja. Fuzijom glamura i futurizma stvara novu milenijsku ženu, naglašavajući njen seksipil i ženstvenost.
Inspiriran tehnologijom, cyber svijetom, Zigman ženi daje ulogu neustrašive moderne ratnice.

>> Modni pohod hrvatske Victorije Beckham

Posebnu pažnju ovaj put posvetio je konstrukciji izrade modela naglašavajući žensku siluetu. Unikatnim radom ručne izrade nastaje autorska kolekcija kojom je dizajner i sam prvi put preispitao granice modnog izražavanja.

>> Slijedi nova porcija hrvatske mode

Okosnica kolekcije ove sezone čine korzeti kao simbol ženstvenosti kojima je naglasio ljepotu ženskog tijela. Kolekcijom dominiraju neboje crna i bijela te njihova kombinacija. Istovremeno dizajner istražuje i nove boje poput ljubičaste te odlazi u zeleni spektar.

S puno kože, laka, svile, puno perja, glitera ZIGMAN predstavlja ženu novog doba, ženu koja osvaja svijet, ulicu, modnu pistu. I ovaj put otišao je tamo gdje se nitko nije usudio i spojio dva svijeta, koja će kroz svoju viziju interpretirati na pisti ovosezonskog htc Cro A Porter.

Na ovosezonskom htc Cro A Porter Juraj Zigman predstavit će i svoju kolaboraciju s riječkim poduzetnikom Sašom Matijašem za kojeg je dizajnirao osam atraktivnih vreća za sjedenje lay –Z.

Modna revija Juraj Zigmana na rasporedu je trećeg dana ovosezonskog HTC Cro A Porter-a, u subotu 22 listopada., u CAP Arena u 22.00 sata u Westgate Shopping City.

Budite i vi na svim revijama Cro-A-Portera!
Samo na portalu Dnevnik.hr moći ćete pratiti sve revije UŽIVO! Od četvrtka 20.10. do subote 22.10. pratite modni spektakl od 20h.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju