Više od dvadeset kandidata dosad se podvrgnulo ekstremnom makeoveru IN magazina, a od srijede 23. studenog započinje nova sezona popularne rubrike

Gledatelji će tako imati priliku uživati u osvježenom konceptu rubrike Jurice Radovića u kojoj će ekstremnoj preobrazbi imati pristup i gledatelji diljem Hrvatske. U prvom nastavku vidjet ćemo susret stručnog tima IN magazina za preobrazbu s Ljubicom Ivšić.

Prva kandidatkinja za makeover je 54-ogodišnja odgajateljica djece predškolske dobi u Sisku koja nije bila zadovoljna svojim izgledom. Ponajviše problema stvarale su joj loše postavljene metal-keramičke navlake na zubima zbog kojih noćima nije imala mira. Prvi korak za Ljubicu je odlazak u kliniku za estetsku kirurgiju u kojoj je obavila preliminarne konzultacije.

>> Makeover promijenio život nezaposlenom ocu!

>> Makeover: Mihaela kao prije 15 godina

Zanimljiva novost ove sezone je da kandidati na trodimenzionalnom skenu svoga lica ili dijela tijela koji će povrgnuti korekciji, mogu vidjeti kako će izgledati nakon operacija. Na taj način kandidati mogu sami bolje ukazati na ono što bi promijeniti. Tijekom narednih mjeseci gledatelji će imati priliku vidjeti i preobrazbu mlade 25-ogodišnje majke iz Korenice. Svjedočit ćemo i promjeni mladića koji se nikako nije mogao udebljati.

Osim što će u zadanom razdoblju uz stručnu asistenciju osobnog trenera postići željenu mišićnu masu, podvrgnut će se još nekim kirurškim korekcijama. Više detalja donosi prvi nastavak nove sezone rubrike Ektremni makeover koji gledatelji mogu pratiti srijedom u IN magazinu Nove TV.

IN magazin pogledajte svakim radnim danom u 17.25!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju