Neizostavan dio garderobe svih modno osviještenih žena u ljetnim mjesecima je kaftan, prozračan i istodobno glamurozan komad odjeće koji savršeno funkcionira ležerno prebačen preko bikinija ili kao upečatljiv komad večernjeg izlaska. Glumica Jelena Perčin u predivnim kaftanima s domaćim potpisom poslala je najljepšu razglednicu s mora koju je ovjekovječila fotografkinja Mara Bratoš

Komad koji je već sezonama prisutan na ljetnoj modnoj sceni dobio je autentičan domaći potpis, u izvedbi modnog brenda Croata.

Kaftan je prozračan i istodobno glamurozan komad odjeće koji savršeno funkcionira u opuštenim dnevnim i posebnim večernjim prigodama

>>Kupaći 'steznik': Model koji obećava najpoželjniji oblik tijela

Kaftani na kojima dominiraju uzorci egzotičnih orhideja te cvjetni uzorci koji su se sljubili s prepoznatljivom glagoljicom i narodnim motivima idealni su za dnevnu opuštenu kombinaciju u duetu s kupaćim kostimom ili za večernji provod u kojemu senzualnost i ženstvenost ovog komada posebice dolazi do izražaja.

>>Bikini i kaftan: Kombinacija za plažu po mjeri Jennifer Lopez

Glumica Jelena Perčin koja cijeni udobnost ljetnih komada odjeće zaštitno je lice kampanje čije opijajuće modne razglednice potpisuje fotografkinja Mara Bratoš.

Namijenjeni trenucima uživanja i opuštanja na ljetnim zabavama kaftani s autentičnim domaćim potpisom dolaze u kraćim i dužim varijantama.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju