Odjeća za rekreaciju osim što mora biti funkcionalna može biti i moderna. Što odjenuti ako želite istovremeno biti u formi i u trendu saznajte u današnjim Alminim savjetima

Prilikom odabira odjeće je koju ćete nositi tijekom trčanja, rolanja ili nekog drugog sporta koji zahtjeva fizički napor i znojenje prije svega morate misliti na vrstu materijala. Prije svega se preporučuju prirodni materijali koji će vašoj koži omogućiti da nesmetano diše.

Isto tako važno je i donje rublje odnosno grudnjak. Sportski grudnjak trebao bi imati šire po mogućnosti prekrižene naramenice i ne smije imati žicu, posebno ako nosite grudnjak košarica B ili C.

Za vožnju biciklom osim prirodnog materijala preporučljivo je imati duge rukave ispod kojih će te nositi potkošulju ili neku laganiju majicu kako biste se mogli raskomotiti ako vam postane prevruće.

Za rolanje se nosi uža odjeća što mogu biti tajice, pamučna majica ili top koji će upiti znoj.

Kratke ili kapri hlače također su odličan odabir za bilo koju vrstu rekreacije, a vesele boje uvijek su dobro došle.

Štitnici, rukavice, kacige i sunčane naočale osim što su korisni mogu biti i odličan modni dodatak, ali pokušajte ne štedjeti na takvim stvarima jer kvaliteta primjerice sunčanih naočala vrlo je važna.

>> Ovog ljeta umotajte se u mornarske prugice

>> Itekako moguća misija: Odabrati savršene hlače

Poslovica kaže 'u zdravom tijelu zdrav duh' pa ako imate priliku svakako se barem dva puta tjedno posvetite rekreaciji i garantirano će te se osjećati bolje.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju