Iako na prvu izgleda kao obični lak za nokte koji će savršeno osvježiti ljetni look, zapravo je riječ o luksuzu koji si rijetko tko može i želi priuštiti. No kako izgleda lak za nokte od 130.000 dolara?


Lak za nokte Gold Rush Couture marke Models Own je skupa verzija običnog laka čija cijena u slobodnoj prodaji iznosi 8 dolara. Skupa verzija predstavlja pravi pravcati luksuz za koji bi, želite li nokte prekriti zlatom, trebali izdvojiti vrtoglavih 130.000 dolara.

>> Pogledajte kako izgleda najskuplja torba na svijetu

>> Pogledajte najskuplji nakit u Hrvatskoj

Riječ je o posebnom laku u kojem se nalaze prave čestice zlata. No niti ambalaža nije ništa manje atraktivna. Raskošni čep bočice prekriven je s 1.118 plavih dijamanata čime je ovaj beauty proizvod postao najskuplji lak za nokte na svijetu.

No ovo nije jedini luksuzu u kozmetičkoj industriji. Najskuplja maskare na svijetu upakirana je u zlatnu ambalažu i prekrivena je s 1.000 Swarovski kristala i košta 600 dolara. Ista maskara napravljena je i u posebnoj, još skupljoj verziji.

Tvrtka H. Couture Beauty je ovu maskaru naručili u posebno dizajniranoj ambalaži sa čak 2.500 plavih dijamanata. U kompletu je predstavljen i ruž za usne prekriven s 1.200 ružičastih dijamanata, a ukupna cijena ovog luksuznog paketa za one najdubljeg džepa iznosi vrtoglavih 14 milijuna dolara.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju