Kada su u pitanju frizure, trendovi se sve brže mijenjaju. No za razliku od mode, kod njih nema apsolutnih hitova već se one moderniziraju i prilagođavaju svakoj osobi

Ove su sezone u svijetu frizura moderne su jednostavne i neuredne varijante pomalo rock/punk stila.

Za popularnost frizura zaslužne su poznate osobe baš kao i za boju kosu. Posljednjih su godina, zahvaljujući Jennifer Aniston, J.Lo i Madonni, zasigurno najrasprostranjeniji pramenovi koji moraju izgledati sasvim prirodno. Oni se postižu 'balayage' tehnikom, odnosno sjenčanjem koje se može napraviti samo na svjetlim podlogama kose.

Da biste bili lijepi i u trendu ne morate odlaziti u minus na kartici već možete biti sam svoj majstor, baš kao i Alka Vuica.

'Punđe su ponovno u modi, ja sam ih jako puno nosila u 80-ima, a kako se one vraćaju u modu, vraća se sve slično tome što mi je jako drago. Znam da dečki ne vole punđe, no mi žene ih volimo jer uvijek zategnu lice' otkrila je Alka Vuica.

Ne smijemo zaboraviti kako je najljepša zdrava i njegovana kosa, a poznata pjevačica otkrila je i kako svoju kosu zmučenu bojanjem i ravnanjem, hrani pakunogom od jajeta, maslinovog ulja i limuna.

A kakve frizure mame uzdahe kod muškaraca? Duga, lepršava i valovita kosa poput onih kakve imaju Jennifer Aniston, Kelly Brook i Cheryl Cole.

Kako se duga kosa veže uz ženstvenost i plodnost ovakav izbor ljepotica od strane muškaraca ni najamnej ne iznenđuje.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju