Temperature su svakim danom sve niže, pa je dobra priprema vrlo važna kako bi istovremeno bili zaštićeni i moderni. Šalovi, kape i šeširi možda nisu vaš omiljeni modni dodatak no uz malo mašte možete ih savršeno ukomponirati uz odjeću, a potom i zavoljeti

Šeširi su ove godine pravi hit. Planirate li ove zime nositi šešir najvažnije je da vam frizura bude što jednostavnija jer u protivnom neće preživjeti.

Najjednostavnije rješenje za duge frizure je uredno počešljana kosa koju možete sakriti ispod. Imate li šiške, možete ih također sakriti ispod ili pak ostaviti da prirodno padaju izvan kape ili šešira.

Konjski rep najjednostavnije je rješenje ali ga pokušajte zavezati čim niže kako vam ne bi smetao.

I žene kratke kose mogu nositi razna pokrivala za glavu koja se mogu kombinirati na razne načine, jedino morate biti spremni na raščupanu frizuru nakon skidanja jer tu vam nema pomoći.

Rukavice i šalovi također su vrlo zanimljiv i koristan modni dodatak, a sve što trebate je uskladiti ih s odjećom i pokrivalom za glavu.

Modno pravilo je da uz debeli kaput ide i debeli šal. Ukoliko imate okruglo lice nosite uže i dulje modele šalova koje možete omotati nekoliko puta, a krajevi neka vam vise preko kaputa ili jakne. Uz usko i duguljasto lice pašu debeli i bogati šalovi kao i jednostavne marame.

>> Top pravila za odabir balonera i kaputa

>> Kako pravilno nanositi make-up?

Šal-kapa je ponovno u modi, ali osim onih sportskih postoje i vrlo elegantni modeli.

Ako niste znali, po bontonu žene ne moraju skidati kapu i rukavice u zatvorenom prostoru pa ako vam nije prevruće, možete ih ostaviti kao modni detalj.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju