Na humanitarnoj večeri Novak Đoković fondacije, jedna od najviše fotografiranih uzvanica bila je Naomi Campbell u provokativnoj haljini na kojoj su grudi prekrivale tek trakice različitih debljina. Osim što je u njoj izgledala sjajno, ono što ju je izdvojilo kao jednu od najvećih manekenki svih vremena je usporedba s njezinom fotografijom iz 1992. godine u kojoj je u istoj haljini

Naomi Campbell je uz Cindy Crawford, Christy Turlington, Lindu Evangelistu te Tatjanu Patitz bila dio zlatne generacije supermodela iz 90-ih godina kada su dizajneri i fotografi uz dobro tijelo tražili stav i karakter.

Ono što je Naomin izgled učinilo još spektakularnijim jest činjenica da je istu haljinu nosila 1992. godine

Ovim manekenkama toga definitivno nije nedostajalo, a njihovi fizički atributi bili su daleko od današnje nametnute veličine 0 zbog koje pistom ne šeću seksi pantere veće plahe mačkice.

>> Naomi Campbell: Noge koje danas izgledaju bolje nego prije 14 godina

Koliko su spomenute dame posebne i bezvremenske dokazuje i Naomi Campbell koja se na humanitarnoj večeri Novaka Đokovića u New Yorku pojavila u crnoj uskoj haljini na kojoj su grudi prekrivale tek strateški postavljene trakice različitih debljina.

>> Jelena RIstić: Nedodirljiva na večeri od 2,5 milijuna dolara

Ono što je njezin izgled učinilo još spektakularnijim od samog prizora na njezino čvrsto i seksi tijelo jest činjenica da je istu haljinu nosila u kampanji za Versace za jesen/zimu 1992. godine, odnosno prije čak dvadeset i jednu godinu.

Teško da će za dva desetljeća Miley Cyrus ili bilo koja druga trenutno poznata senzacija koja danas nosi Versace uspjeti izgledati bombastično u istom modelu, isto kao što će današnje manekenke biti daleko od karizme i postojanosti titule – supermodela.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju