Zavodljiv model štikli napravljen od niza isprepletenih trakica nadovezanih na stražnji zatvoreni dio izuzetno je zahvalan jer svaki pa i manekenski hod čini stabilnim. Puno povjerenje trendi modelu koji noge stavlja u prvi plan dala je trenutno najtraženija manekenka Karlie Kloss

Anđelica Victoria's Secreta i trenutačno najtraženiji američki model Karlie Kloss u odabiru ljetnog stajlinga priklonila se modnom trendu intenzivnih boja odabravši žarku crvenu kožnatu haljinu dužine iznad koljena i blagog A kroja.

Elegantan model štikli od niza trakica i optimalne uske potpetice siguran hod jamče i istreniranim manekenskim nogama

>>Lejla Filipović: Zara štikle koje garantiraju zavodljivost i stabilnost

A svojim trenutno najtraženijim nogama odmor od vrtoglavih modela u kojima kroči po pisti priuštila je štiklama koje i istreniranim nogama jamče tako prijeko potrebnu udobnost.

>>5 najvažnijih pravila za hodanje u štiklama

Tanka potpetica optimalne visine i nizovi tankih trakica od prstiju pa do gležnja spojenih po sredini rista zajamčile su eleganciju hodu koji baš kao i svaki traži  sigurnu potporu modela obožavanih štikli. Idealne za ljetne zabave pod otvorenim nebom ili ples do zore ovi modeli štikli koji noge stavljaju u prvi plan preplavili su i naše trgovine.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju