Glumica Kate Beckinsale pronašla je odličan način kako završiti godinu te ujedno proslaviti početak nove. Njezine prekrasne fotografije krase siječanjsko izdanje časopisa Harper's Bazaar Arabia, a glamuru te sofisticiranom izdanju pomogle su kreacije Ralpha Laurena

Fotografije koje je za prvi novogodišnji broj poznatog časopisa snimio John Russo pokazuju 38 godina staru Kate u nježnom, sofisticiranom izdanju te naglašavaju prirodnu ljepotu holivudske glumice.

U haljini Ralpha Laurena iz kolekcije proljeće/ljeto 2012. fotografirana je za naslovnicu, no i ostale fotografije snimljene za potrebe časopisa pokazuju lijepu i elegantnu glumicu kojoj su žene širom svijeta zavidne na besprijekornoj liniji i prirodnoj ljepoti.

>> Kate Beckinsale prošetala u retro gaćama

>> Kate Beckinsale: Odbijam živjeti po holivudskim pravilima

Glumica koja ima glavne uloge u dva nova filma Underworld: Awakening i Total Recall koja je oba režirao njezin suprug Len Wiseman za kojeg se udala 2004. priznala je kako bi se skinula za potrebe uloge.

'Naravno da bih to učinila, no to bi morala biti uloga koju bih odličnim argumentima mogla opravdati ispred svoje kćeri tinejdžerke, a do sada se to nije dogodilo', rekla je nedavno u razgovoru za magazin Redbook.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju