Na dodjeli nagrada 'British Fashion Awards 2011' na kojemu se odaju priznanja najboljima od najboljih u svijetu britanske mode, podršku svojoj prijateljici Stelli McCartney pružila je Kate Hudson. Zahvaljujući 'it' haljini s točkicama čiji je broj pojavljivanja na medijski popraćenim događanjima nadmašio bilo koju drugu kreaciju, Stella je osvojila 'Red Carpet Awards', a Kate je najavila novi model u koji će prstom uprijeti mnoge ljubiteljice jednostavnih i sramežljivo izazovnih haljina

Uska crna haljina ukrašena točkicama na prozirnom materijalu snimljena je na tijelima Jane Fonde, Kate Winslet, Natalije Vodianove i mnogih drugih žena željnih jednostavnih, ali pamtljivih haljina.

Upravo je taj dizajnerski zgoditak bila jedan od glavnih razloga zašto je Stella McCartney na dodjeli nagrada 'British Fashion Awards 2011' otišla kući s priznanjem 'nagrada za crveni tepih'.

Njezin se outfit za tu svečanu večer vjerojatno neće pokušati kopirati za neku sličnu priliku, ali onaj njezine prijateljice i promotorice Kate Hudson gotovo sigurno hoće.

>> FOTO: 6 najpoželjnijih tijela u najtraženijoj haljini

>> Hit trend: Pametne haljine koje sužavaju tijelo

Duga crna haljina uskog kroja s prozirnim umetkom, kao i njezina popularna prethodnica nosi se bez grudnjaka, no ova toaleta na jedno rame sofisticiranija i prikladnija je za dame koje se vole počastiti retro glamurom.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju