Zanosna holivudska glumica Kate Hudson zabljesnula je na crvenom tepihu Elle Style Awardsa, a crvena toaleta koja je otkrila njezinu vitku figuru i potvrdila istančan ukus koji njeguje za glamurozna pojavljivanja, dala joj je razlog za široki osmijeh

Među brojnim ljepoticama na dodjeli Elle Style Awardsa isticala se holivudska glumica Kate Hudson koja je izborom crvene Stella McCartney haljine još jednom potvrdila svoj nepogrešivi ukus na crvenom tepihu.

>>Kate Hudson: Kako do raskošnog dekoltea uz male grudi?

Uska  toaleta s pojačanim košaricama  bez naramenica i otvorenih leđa naglasila je vitku siluetu lijepe glumice. A snažnu dozu čiste elegancije dali su prozirni izvezeni detalji koji su se protezali duž cijele haljine.

>>Grammy: Pobjednička haljina i njezinih 9 pratilja

Svoj nepogrešiv ukus na crvenom tepihu, omiljen od strane modnih sladokusaca Kate je odlučila i unovčiti. Pa tako u suradnji s Ann Taylor, poznatim američkim brendom odjeće kreira kolekciju za ljeto 2013. inspiriranu svojim najboljim red carpet stajlinzima. Vjerujemo kako će joj i ova zanosna haljina poslužiti u formiranju vlastite kolekcije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju