Svježa, moderna i prirodna. Takva je princeza Kate bila na dan svog vjenčanja. Uz savršenu haljinu i poštivanje protokola pučanki koja se udala za princa potkrala se samo jedna mala greška i to u previše maskare koju je odabrala za taj dan

Uistinu je hrabar potez Kate koja se za make-up odlučila pobrinuti sama i to na tako važan dan kada su oči gotovo cijelog svijeta bile uprte u nju. S obzirom da se uvijek šminka sama to je odlučila napraviti i na dan svog vjenčanja, a savjete oko svadbenog looka potražila je od vizažistice Arabella Preston koja se specijalizirala za šminkanje mladenki.

>> Kako je nastala frizura koja je osvojila svijet

>> Kopija princezine vjenčanice već u prodaji

>> Kraljevska torta: 900 cvjetića po želji princeze Kate

>> Kate pokazala vjenčanicu prekrivenu čipkom!

>> Tko je uspio zasjeniti princezu Kate?

Rezultat je bio baš ono što Kate voli, make-up koji gotovo uvijek nosi, no nešto jači za ovu prigodu. Nije odustala od crnog tuša kojim je obrubila oči, no za ovu ga je prigodu ublažila. Trepavice je naglasila s nekoliko slojeva maskare što je rezultiralo tamnim očima kakve nisu uobičajene za mladenku.

Obrve su joj profesionalno oblikovane, ružičasto rumenilo savršeno se uklopilo u svjež izgled i odlično izgleda na fotografijama, a ruž u nježnoj boji koji je odabrala ostao je na usnama bez obzira na neprestano lizanje usnica tijekom ceremonije koje je bilo i jedini znak nervoze princeze koja se u savršenoj haljini udala za svog princa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju