Novopečena supruga Kate Moss već je odradila medeni mjesec te sa svijetom podijelila bajkovite fotografije s vjenčanja u američkom 'Vogueu'. Nakon kratkog odmora snimila je i novu reklamu za kozmetički brend 'Rimmel' u kojoj je u 4 minute spavala u krevetu, svirala gitaru, birala slatke haljinice te se skinula u gaćice

Stilsku žilu kucavicu Londona već godinama bolje od bilo koje druge poznate Kate živom i vrućom održava Kate Moss.

Njezin urbani izričaj u kojem se susreću rock, boho, hipi i šik kopirali su mnogi, no tako nonšalantno i prirodno nosi ga samo ova 37 godina stara manekenka.

Njezin londonski duh 'prisvojio' je i kozmetički brend Rimmel na čijim se reklamama pojavljuje već šestu godinu zaredom.

U njihovoj najnovijoj četverominutnoj reklami manekenka predstavlja vlastitu liniju ruževa u 6 nijansi, među kojima je i njezina omiljena crvena te nova sjenila za oči.

>> FOTO: Kate Moss kakvu još niste vidjeli

>> Kate Moss šokirala poljupcem na naslovnici

Reklama je snimljena kao video-spot rađen baš po Kateinom ukusu u kojem se izmjenjuju seksi i rock kadrovi, žestoki ritam i modna harmonija.

A trenutak zbog kojeg će ova reklama postati jedna od najgledanijih je onaj u kojem se britanska mršavica skine u toples te zavodi ispred sigurnosnih kamera.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju