Oskarovka Kate Winslet je ljepotica koja je svjesna svoje prirodne ljepote i zna što znači manje je više. Na promociji nove linije satova Longines čije je glumica zaštitno lice, pojavila se u jednostavnoj haljini u kojoj je blistala

Kate Winslet postala je ambasadorica elegancije za najnoviju kolekciju legendarnih Longines satova pod nazivom Dolce Vita.

Lijepa glumica pojavila se na promociji koja se održala u Rimu, a izgledala je vrlo elegantno te još jednom dokazala kako i u najjednostavnijoj kombinaciji može izgledati atraktivno.

Kate je odjenula minimalističku haljinu bez rukava koja je nježno pratila liniju njezinog tijela nadopunjenu klasičnim crnim salonkama.

Crno bijela toaleta do koljena bez ikakvog nakita bila je dovoljna da glumica naglasi svoju prirodnu ljepotu i jednostavno zablista.

>> FOTO: Kate Winslet, koji dekolte!

>> Kate Winslet u vrućim hlačicama i čizmama

Atraktivna Britanka podigla je kosu u jednostavnu frizuru usklađenu s prirodnim make-upom koji je naglasio njezino prelijepo lice.

Uz oskarovku, ovaj 178 godina star brand satova reklamiraju i bolivudska ikona Aishwarya Rai Bachchan te azijska glumica Chi Ling Lin koje su joj pravile društvo pozirajuću okupljenim fotografijama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju