Tri godine nakon što se pojavila u prvoj reklami za 'Coco Mademoiselle' kada je u crvenoj lepršavoj haljini zavađala šarmom i osmijehom, britanska glumica ponovno je utjelovila suvremenu 'Coco' ženu - samosvjesnu, seksi i pomalo svojeglavu

Novi reklami mini film koji nas mazno uvlači u 'Chanel' svijet namirisan je kapljicama čarobnog parfema 'Coco Mademosille'. Glavnu ulogu, u kojoj bi se sigurno svi željeli barem nakratko vidjeti, ima Keira Knightley koja je prije tri godine po prvi puta zakoračila u istančan svijet Chanela.

Dok je tada šarmantnim osmijehom zavađala u lepršavoj crvenoj haljini, ovoga puta u prvi plan izbija samouvjerenost i seksepil Chanel djevojke i žene.

Odjevena u uski kombinezon boje kože, glumica se vozi po praznim ulicama Pariza okupanim prvim zrakama sunca na svom retro Ducatiju. Kada napokon stigne u stan uređen poput trgovine gospođice Chanel, besramno zavodi svog fotografa koji ne uspijeva odoljeti njezinim dražima.

>> Chanel dovodi muškarca kojeg ćemo obožavati

>> Keira Knightley zavađa u uskom kombinezonu

Redatelj reklame Jo Wright, koji potpisuje filmski hit 'Ponos i predrasude', dodatnu je dramatičnost postigao i scenama koje izgledaju kao da su uhvatile trenutke iza kamere.

A kako izgleda 'Coco Mademoiselle' priča ispred kamere provjerite sami.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju