Istraživanje provedeno među muškarcima pokazalo je kako je bikini idealan kupaći kostim za svako ljeto jer najbolje istiće ženske adute. Slažemo se i dodajemo kako taj vječni model mora imati svaka cura, no uz njega potreban je i jedan kostim koji će svakoj situaciji dodati dozu glamura

Tirkizno plavi bikini u kojem je Kelly Brook uživala u suncu i moru na talijanskoj obali gdje boravi kao gošća na filmskom festivalu Giffoni naglasio je njezine obline. Gornji dio s pojačanim dijelom oko vrata odlično pristaje velikim grudima i ne urezuje se u vrat, a košarice koje nisu podstavljene lijepo oblikuju i podižu njezine grudi. Kelly je pravi dokaz da bikini mogu nositi žene različite građe, bitno je samo odabrati pravi model.

>> Kakav kupaći kostim privlači muškarce?

>> Životinjski print: Trend kojem je nemoguće odoljeti

Za šetnju plažom, odlazak na koktel ili vožnju brodom odličan izbor je jednodjelni kostim. Kelly je odabrala crni model s bijelim točkicama te volanima i bijelim mašnama koje su ukras na dekolteu. U prvom planu su grudi koje su ponovno lijepo oblikovane pravilno odabranim košaricama. Donji dio kostima ukrašen je volanima, pa djeluje kao da glumica ima mini pareo. Kombinaciju u kojoj je provela dan upotpunila je samo sunčanim naočalama. Kopirajte ju ovog ljeta na plaži!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju