Prije dosta godina, 1994. to je napravila Eva Herzigova, a danas je Kelly Brook ljepotica koja zaustavlja promet. I dok je Eva ponosno pokazala grudi Kelly je otišla korak dalje i skinula sve u novoj reklami za Reebok

Kelly Brook je oduševljena reklamnom fotografijom na kojoj leži gola, a na sebi ima samo Reebok EasyTones tenisice. Ipak mnogi su zabrinuti zbog vozača koji će umjesto u druge sudionike prometa gledati u jumbo plakat s 30-godišnjom ljepoticom.

>> VIDEO: Guza Kelly Brook reklamira tenisice

>> VIDEO: Kelly Brook pokazala vježbe za zanosno tijelo

'Presretna sam što konačno imam svoj jumbo plakat, a tenisice Easy Tones su mi svakako pomogle da dovedem guzu u red prije snimanja', rekla je presretna Kelly koja je zaključila kako je ovo svakako njezin 'goli' mjesec.

Model i glumica nedavno se vratila iz Amerike gdje je promovirala svoj film 'Piranha 3D', a ovaj mjesec je pozirala i za Playboy.

Kelly se osvrnula i na trend obrađivanja fotografija slavnih osoba koji je u porastu.

>> Kelly Brook: Tako seksi u ljetnoj haljini

'Hollywood je stvoren uz pomoć obrađivanja i uljepšavanja fotografija, a ja obožavam Hollywood i sve što dolazi iz njega', rekla je Kelly no i dodala kako, ukoliko je netko retuširan i stanjen to treba naglasiti kako tinejdžeri ne bi stvarali krivu sliku o ljepoti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju