Trendi šiškama koje su objeručke prihvatile brojne zvijezde u nastojanju da svoj izgled osvježe bezbolnim ali efektnim rezom na kosi nije odoljela ni poznata starleta Kim Kardashian. Ipak iznimku je napravila odavši malu tajnu

Fotografije svježeg makeovera Kim Kardashian sasvim očekivano je objavila na društvenoj mreži izazvavši pozitivne reakcije brojnih fanova, no kraljica žutila komentarom 'Lažne su' dodatno je zainteresirala javnost spretno se poigravši sa slikom i riječima.

>>Šiške: Najpoželjnija jesenska makeover frizura

Odala je tako kako brzi makeover koji je njzinom licu podario svjež i mladenački izgled ipak nije nastao spretnim potezima škara nego vrhunskim trikom profesionalaca za kojim u posljednje vrijeme poseže sve više zvijezda.

>>Bolna suknja na bujnoj Kim Kardashian

Lažne šiške savršeno ukomponirane s ostatkom kose pokazala je i Severina  koja ne propušta biti ukorak sa svjetskim trendovima. Instant promjena izgleda priskrbila joj je niz komplimenta i sljedbenica koje su objeručke prihvatile novi trend ne opterećujući se previše lažnim trikovima obožavanih zvijezda.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju