Poznata starleta bujnih oblina snimila je editorial za časopis 'World's Most Beautiful'. Ono što ga čini posebnim u odnosu na slična izdanja je 3D format zbog čega se čita i gleda s posebnim naočalama, jest i odabir dizajnerice čiju je haljinu nosila na snimanju. Riječ je o zagrebačkoj dizajnerici s talijanskom adresom, Martini Felji

Jedna od hrvatskih dizajnerica koja je uspjela pronaći put do holivudskih stilista je Martina Felja, zagrebačka dizajnerica s talijanskom adresom. Njezine su se glamurozne haljine tako našle na tijelima Paris Hilton, Shanen Doherty, Bai Ling, Rihanne te najnovije ljubiteljice Feljini raskošnih kreacija, Kim Kardashian.

Sedefasta haljina izrađena od 12 metara svile hrvatskim ljubiteljima mode predstavljena je na Fashion.hr-u, dok će je svjetska javnost upoznati u siječnju kada izlazi izdanje 'World's Most Beautiful' s editorialom snimljenim u pustinjskoj Kaliforniji.

>> Ovakvu Kim Kardashian još nismo vidjeli

Uz ostale kreacije koje slave ljepotu bujne Kim, svoje je mjesto zauzela i raskošna kreacija hrvatske dizajnerice čija cijena iznosi 1.000 eura. Njezina će lepršavost i voluminoznost posebno doći do izražaja zahvaljujući 3D izdanju, prvome u svijetu tiskovina koje će se čitati i gledati uz posebne naočale.

Kako prenosi Večernji list, Kim je već prije isprobavala Martinine kreacije, no nije stala ni u jednu. Martina na američko tržište šalje haljine konfekcijskog broja 38, koje se tamo najviše traže, a starleta ima velika prsa. Za snimanje za magazin utegnuli su je u korzet kako se na fotografijama ne bi vidjelo da haljinu ne može zakopčati na leđima.

>> VIDEO: Kim Kardashian pokrala Korčulu

Atraktivnoj Kim susret s hrvatskim dizajnom nije stran, jer je prilikom lansiranja svog prvog parfema inspiraciju za vizualni identitet pronašla u logu branda nakita 'Korčula'.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju