Anđelica Victorije Secret Adriana Lima ima savršeno tijelo, no duge noge i ravni trbuh rezultat su velikih odricanja. Pripreme za godišnju reviju najpoželjnijeg brenda donjeg rublja na svijetu više su nego naporne

Savršena kosa, duge noge, ravan trbuh i prekrasni dekolte aduti su koje posjeduju modeli koji su zaštitna lica brenda Victoria's Secret. kako bi na završnoj reviji koja se održava svake godine na kraju studenog uistinu zablistale podvrgavaju se napornom vježbanju te dijeti koja isključuje krutu hranu.

Adriana Lima otkrila je kako pripreme za reviju uključuju trening dva puta dnevno, izostanak krute hrane s menija te velike količine vode.

'Hranimo se proteinskim pripravcima, a 12 sati prije revije u organizam ne unosimo tekućinu kako bi se trbuh u potpunosti povukao', rekla je jedna od najatraktivnijih anđelica.

Boks i podizanje utega njezina su dnevna rutina od kolovoza, a tri tjedna prije revije u teretani je dva puta dnevno.

>> Adriana Lima u skroz neprepoznatljivom izdanju

>> Koliko sati se uređuju modeli Victorije Secret?

'Treninzi su uistinu vrlo intenzivni, no ne mogu zamisliti da sam na miru i ne vježbam pa mi taj napor ne pada teško', rekla je Adriana kojoj je završna revija vrhunac godine.

Biti anđelica Victorije Secret ispunjenje je njezinih snova, no uz velika odricanja kako bi zadržale savršeno tijelo modeli imaju problema i s ljubavnim životom.

Candice Swanepoel potužila se kako je teško pronaći muškarca jer je svi žele impresionirati.

'Muškarci me gledaju kao savršenu anđelicu, a ne kao ženu željnu ljubavi', potužila se plavokosa ljepotica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju