Elegantne i glamurozne kreacije u potpunosti su okupirale crveni tepih prestižnog filmskog festivala u Veneciji. Victoria Beckham, Stella McCartney i Christian Dior samo su neka od dizajnerskih imena čije haljine su već prošetale Mostrom, no poseban tretman je imala samo jedna haljina. Uz prelijepu glumicu Jessicu Chastain, kreacija Elieja Saaba je zaslužila i osobnu asistenticu

Uvijek ženstveno, glamurozno i prekrasno, tako to radi Elie Saab čije kreacije su tako jednostavne, a istovremeni i prava umjetnička dijela koja ostavljaju bez daha. Njegove haljine su čest izbor za šetnju crvenim tepihom, a iznimka nije ni Venecija gdje se do 10. rujna održava 68. popularna Mostra.

>> 7 najljepših haljina crvenog tepiha

>> Haljine rezervirane za najljepša tijela

U čipkastoj kreaciji s dugim šlepom i nježnom čipkom na premijeru filma 'Wild Saloma' čiji je redatelj holivudski glumac Al Pacino stigla je tridesetogodišnja Jessica Chastain.

Nježna crvenokosa glumica izgledala je odlično u bež haljini Elieja Saaba, a njezin je odabir među mnogim haljinama na crvenom tepihu posebnim učinila osobna asistentica koja je Jessici pomogla prilika izlaska iz automobila te se pobrinula da raskošna čipka uistinu zablista u svom punom sjaju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju