Na godišnjoj dodjeli nagrada udruge američkih dizajnera Rihanna se šetnjom u prozirnoj haljini zapisala u povijest najprovokativnijih izdanja na crvenom tepihu. U haljini satkanom od 216 tisuća Swarovski kristala koja je otkrila svaki dijelić golog tijela pjevačica je iza sebe ostavila one koje najviše pamtimo u pomicanju granica na glam tepihu, poput Elizabeth Hurley i Jennifer Lopez

Haljina Adama Selmana izrađena u cijelosti od 216. 000 Swarovski kristala zahvaljujući Rihanni biti će jedna od onih zapisanih u povijest.

Prozirna mreža obogaćena blještavim kristalićima poput čestica sjaja razigranih na svjetlošću u potpunosti je otkrila tijelo pjevačice. Gaćice u bež boji jedine su bile u službi prekrivanja intimnih dijelova tijela, s izuzetkom od, u cijelosti otkrivenih grudi.

Glamuroznost do sada najprovokativnijeg izdanja na crvenom tepihu upotpunila je marama identičnog Swarovski tkanja oko glave, dugačke rukavice te skupocjeni nakit. Rihanna je na svečanoj večeri iz ruku alfe i omege modnog svijeta, Anne Wintour, primila nagradu za modnu ikonu.

Statuom se smjestila uz dosadašnje dobitnice nagrade Kate Moss, Lady Gagu i Nicole Kidman, dok je odabranom haljinom zauzela vodeću poziciju među damama koje su unatrag dva desetljeća pomicale granice provokativnošću poput Elizabeth Hurley, Jennifer Lopez, Toni Braxton.

Ostale haljine koje su pomicale granice provokativnosti pogledajte u našoj fotogaleriji.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju