Prva dama Amerike vrlo je vješta u modnim odabirima kojima u prvi plan stavlja vrlo ženstveni detalj besprijekornih ruku i lijepih ramena. Za godišnji Flotus bal u Kennedy centru Michele Obama oduševila je u bajkovitoj Marchesa smaragdno zelenoj toaleti koja joj je zajamčila titulu najveće zvijezde među uzvanicima

Na primanju održanom u Kennedy centru gdje su dodijeljena priznanja glumcima i pjevačima koji su svojim radom doprinjeli razvoju i održavanju američke umjetnosti, istaknula se prva dama Amerike Michelle Obama.

>>Michelle Obama osvojila golim leđima

Za glamuroznu večer odabrala je bajkovitu haljinu modne kuće Marchesa u smaragdno zelenoj boji. Kroj haljine otkrio je lijepa ramena i besprijekorne ruke naglašenih bicepsa, dok je raskoš prozračnog materijala utkana u donji dio haljine dočarala balsku tematiku večeri.

Raskoš večernje toalete podržale su guste raščešljane kovrče odmaknute od lica i decentna ogrlica, detalji elegantnog izgleda kojim je Michelle još jednom bila najveća zvijezda večeri na kojoj su se okupile brojne ljepotice holivudskog svijeta.