Prva dama Amerike vrlo je vješta u modnim odabirima kojima u prvi plan stavlja vrlo ženstveni detalj besprijekornih ruku i lijepih ramena. Za godišnji Flotus bal u Kennedy centru Michele Obama oduševila je u bajkovitoj Marchesa smaragdno zelenoj toaleti koja joj je zajamčila titulu najveće zvijezde među uzvanicima

Na primanju održanom u Kennedy centru gdje su dodijeljena priznanja glumcima i pjevačima koji su svojim radom doprinjeli razvoju i održavanju američke umjetnosti, istaknula se prva dama Amerike Michelle Obama.

>>Michelle Obama osvojila golim leđima

Za glamuroznu večer odabrala je bajkovitu haljinu modne kuće Marchesa u smaragdno zelenoj boji. Kroj haljine otkrio je lijepa ramena i besprijekorne ruke naglašenih bicepsa, dok je raskoš prozračnog materijala utkana u donji dio haljine dočarala balsku tematiku večeri.

Raskoš večernje toalete podržale su guste raščešljane kovrče odmaknute od lica i decentna ogrlica, detalji elegantnog izgleda kojim je Michelle još jednom bila najveća zvijezda večeri na kojoj su se okupile brojne ljepotice holivudskog svijeta.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju