Jedna od najinspirativnijih revija nadolazećeg DOVE FASHION.HR-a zasigurno je kolekcija s porukom 'stvarne ljepote' poznate hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović

Još nas nekoliko dana dijeli od početka najvećeg modnog događaja u Hrvatskoj DOVE FASHION.HR-a. Suradnja između FASHION.HR koncepta i beauty brenda DOVE nam je i ove sezone pripremila posebnu modnu priču s porukom stvarne ljepote u suradnji s poznatom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović.

>> 5 ženskih pomagala kojih se muškarci užasavaju

>> Spremni smo za Dove Fashion.hr

Aleksandra Dojčinović ime je koje je u posljednjih nekoliko sezona apsolutno zavladalo domaćom modnom i društvenom scenom. Dizajnerica čije haljine krasi jednostavnost i istančana ženstvenost, osmislila je kolekciju koja snažno ističe osobnost, ženstvenost i različitost ženske ljepote te time glasno podupire DOVE filozofiju.

U ulozi ambasadorica stvarne ljepote naći će se poznate hrvatske modne blogerice Matea Martek, Ljupka Tanevska, Ana Karadžole, Tina i Lea Bačić, Ana Bacinger, Karla Anić i Anđela Petrović, Katarina Matić i Martina Tomašević, Antonia Ponoš i Isabella Rakonić, koje će u Aleksandrinim modelima demonstrirati različitost osobnosti i tipova ljepote.

Kolekcija koju je Aleksandra osmislila za njih biti će prilično stilizirana, upotpunjena modnim detaljima, te vođena teorijom da je ljepota izvor samopouzdanja.

Glavni partner FASHION.HR-a, beauty brand DOVE, ovom suradnjom nastavlja promovirati poruku njege i stvarne ljepote, samopuzdanja te iznova osvajati pažnju domaće javnosti zahvaljujući posebnim DOVE kolekcijama koje dokazuju da se svi mogu osjećati lijepo, te da je njegovana koža neizostavni modni dodatak.

Talentirana Dojčinović do sada se afirmirala kao jedna od najuspješnijih dizajnerica u Hrvatskoj. Njezine haljine postale su neizostavni dio na crvenim tepisima svih važnih događaja u Hrvatskoj, ali i u svijetu. Podjednako je omiljena i kod stvarnih žena koje svoju svakodnevnicu upotpunjuju njezinim jedinstvenim modnim kreacijama. Iz toga razloga ne sumnjamo da će revija DOVE by Aleksandra Dojčinović zasigurno biti jedna od najhvaljenijih na predstojećem DOVE FASHION.HR, te ju očekujemo s posebnom dozom uzbuđenja.

'Dove revijama oduvijek se posvećuje posebna pozornost, te mi je jako drago zbog ostvarene suradnje, tim više što podržavam njihovu filozofiju stvarne ljepote. Smatram da su njega i stvarna ljepota iznimno bitni faktori za kvalitetan život, a s obzirom da se time vodim i privatno i poslovno iznimno sam uživala u izradi kolekcije. Veliko mi je zadovoljstvo što svojom kolekcijom na jedan poseban, modni način prenosim poruku stvarne ljepote žena',  izjavila je Aleksandra Dojčinović.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju