Sprave za vježbanje, posebna prehrana te skupocjeni preparati za njegu kože svakodnevni su dio Madonnine rutine održavanja ljepote. Cijena koju za savršen izgled plaća pop kraljica mogla bi iznenaditi i one s najbujnijom maštom

Zategnuta Madonna zapravo je samo vrlo rastrošna. Za njezinu zavidnu liniju zaslužne su sprave koje iznajmljuje za godišnju cijenu od 530.000 kuna.

Uz čarobne sprave treba joj i vrhunska prehrana za koju se brinu kuhari i nutricionist koji joj u godinu dana iz džepa izvuku 800.000 kuna. Što se tiče tekućine, pop kraljica konzumira isključivo kabala vodu za koju u jednoj godinu izdvaja više od nevjerojatnih milijun kuna.

Na kreme protiv starenja i ostale kozmetičke preparate potroši 115.00 kuna. Naime, samo krema za lice stoji vrtoglavih 4.500 kuna. Njome se maže svake večeri, a potom se uvuče u plastičnu vreću koja joj kožu održava vlažnom.

>> Ovako izgleda Madonnino lice bez botoksa

>>Madonna s prstima u špagetima

Kada se svi ti troškovi zbroje, konačan račun Madonninog izgleda iznosi – 4 i pola milijuna kuna. Iznos koji neki mogu očekivati samo na lutriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju