Sve što radi sa stilom, on je Tom Ford i diktira modne trendove koje je ove godine prvi puta sakrio od očiju javnosti i prisilio nas da s nestrpljenjem čekamo. I dočekali smo!

Tajna revija Toma Forda kojom je prije nekoliko mjeseci najavio svoju novu kolekciju bila je iznenađenje za sve, modnu javnost koja je ostala šokirana kada je dizajner zatvorio vrata i zvijezde koje su bile uvjerene kako će te večeri uživati u kreacijama, a zapravo su ih nosile.

Tom Ford voli žene koje znaju tko su te smatra kako ih baš to čini modnim ikonama. Zato je odabrao Beyonce, Julianne Moore i Lauren Hutton koje su zajedno s modelima prošetale u njegovim kreacijama pred svega stotinjak odabranih sretnika.

Istina je izašla na vidjelo na stranicama Harper's Bazaara za prosinac koji je objavio fotografije Beyonce u haljini s uzorkom pitona, Lauren Hutton u ženstvenom odijelu sa šeširom i britanske fashionistice Daphne Guinness u uskoj haljini leopard uzorka.

Glumica Julianne Moore koja je bila uvjerena kako će večer provesti u haljini iz nove kolekcije ostala je u šoku kada je shvatila da mora hodati po pisti.

'Bila sam potpuno iznenađena kada mi je rekao da počnem hodati po pisti', rekla je.

Tom Ford svojom kolekcijom poručuje kako žene moraju nositi ono što vole i u čemu se osjećaju dobro, a skrivanje nove kolekcije od medija objašnjava riječima kako to ne služi kupcima zbog kojih je kolekcija i nastala.

'Sviđa mi se odjeća koju možete nositi deset ili dvadeset godina i sačuvati ju za svoju djecu. Zašto kupovati vintage kad to možete imati u svom ormaru?', zaključio je Tom Ford.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju