Stanjene obline, naglašeni bokovi i podignuta stražnjica osnovni su efekt koji želimo da na našem tijelu naprave omiljene traperice. A samo jedan detalj na njima doslovno će učiniti čuda na našoj figuri, riječ je o džepovima. Naime, pametno smješten džep na stražnjici ima moć vizualnog smanjivanja ili povećanja ovisno o kroju, obliku i dubini tkanine

Imate li malu stražnjicu odaberite hlače sa 'skrivenim džepovima' koji su pozicionirani visoko na stražnjem dijelu hlača. Ovakvi džepovi vizualno će povećati vašu pozadinu i dati vam obline tamo gdje vam nedostaje 'mesa'.

Sličan učinak imat će i nisko položeni džepovi s naglašenim 'poklopcima' – oni će vam dati volumen na stražnjem dijelu tijela. Osobito ako su 'poklopci' urešeni sjajnim dodacima.



Probleme sa spuštenom stražnjicom riješit će hlače s malim, plitkim i blisko postavljenim džepovima koji će stvoriti efekt podignutije i 'kompaktnije' stražnjice.



Ako ste zadovoljni sa svojim oblinama, ali ne želite da vas traperice 'udebljaju' odaberite hlače s užim i dužim džepovima koji će ponuditi idealnu vizualnu pozadinu za vaše obline.

Detaljne savjete kako iskoristiti džepove na trapericama za postizanje optimalnog dojma ovisno o tipu tjelesne građe pogledajte u popularnom videu Jalisini modni savjeti.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju