Svježi pramenovi ili nova boja kosa pravi su lijek za loše raspoloženje, no prije nego sjednete na frizerski stolac dobro je promisliti što želite i kojim ćete proizvodima njegovati jedan od najljepših ženskih ukrasa. Donosimo vam tehnike kojima ćete teško odoljeti

Nova Balayage kolekcija obasjat će kosu blistavim pramenovima od jantarno nježnih do glamurozno plavih. Na vama je da otkrijete idealnu nijansu koja će kosi pružiti žarke zrake sunčeve svijetlosti.

Balayage Voyage tehnikom mogu se postići različiti učinci, ovisno o vašim željama. Glamour platine idealna je za sofisticirane i glamurozne žene koje žele duboku boju sa suptilnim blond pramenovima.

>> Slavne frizure: Savršena kosa ili dobar frizerski trik?

>> Eva Longoria: Bujna kosa kao s reklame

Tehnika egzotični uvojci idealna je za mlade žene koje kosi žele dodati dašak egzotike. Tamnoj kosi pruža se mogućnost igre s klasičnim pramenovima upotpunjenim unakrsnim balayage pramenovima koji pružaju prirodni učinak svijetlo smeđe boje lješnjaka iz Havane ili žarku blond bakrenu boju koju donosi Bali.

Za hrabri kontrast sa seksi 3D efektom su senzualni Ombre pramenovi koji su popularni među trendsetericama. Dolaze u tri nijanse - svjetli pramenovi Italije, zlatni efekt Sardinije te sunčani blond efekt Caprija.

Nova tehnika pramenova naglašena je izrazito detaljnim i nježnim tehnikama odjeljivanja pramenova koje omogućuju proizvodi DIA light boja za kosu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju