Tijekom srpnja dm je u sklopu kampanje Kosu njegujem, super nagrade osvajam pripremio vrijednu SMS nagradnu igru koja poziva na sudjelovanje atraktivnošću nagrada, ali i lijepim nadahnućem za njegu i moderni izgled kose.

Kupnjom proizvoda za njegu i styling kose kupci ostvaruju pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade: haljinu ili torbicu Aleksandre Dojčinović, srebrne naušnice Zaks, smartphone Samsung Galaxy S4 ili poklon-bon u vrijednosti od 300,00 kn u dućanima Extreme intimo.
Ova dm-ova kampanja naglasak stavlja na moderne trendove i osobnost izraženu posebnošću stila i na razini nagrada i na razini proizvoda usmjerenih na njegu i styling kose. Izborom najmanje dva proizvoda u dm-u svi kupci će dobiti jake saveznike, ne samo kvalitetom nego i učinkom, koji će im pomoći da svojoj kosi podare moderan dah osvježenja i stila, ovaj put i prije ljeta. A oni najsretniji ujedno će imati prilike osvojiti vrijedne nagrade koje će im pomoći da svoje navike u njezi kose, zatim svoju osobnost i ukupni stilski izričaj odvedu u smjeru najnovijih trendova. Detalje potražite na letku u dm prodavaonicama ili na www.dm-drogeriemarkt.hr

Njegujte svoju kosu i osvojite vrijedne nagrade u dm-u

Aussie, Syoss Color (boje za kosu), H&S, Pantene, Fructis, Gliss, Preference, Casting i Taft brandovi su koji sudjeluju u dm-ovoj novoj kampanji u srpnju Kosu njegujem, super nagrade osvajam i kupnjom kojih kupci imaju prilike osvojiti vrijedne nagrade: haljinu Aleksandre Dojčinović (10 x ), torbicu Aleksandre Dojčinović (5 x), srebrne naušnice Zaks (10 x), smartphone Samsung Galaxy S4 (5 x) ili poklon-bon u vrijednosti od 300,00 kn u dućanima Extreme intimo (10 x).
Budući da je njega kose važna i prije no što odemo na godišnji odmor i izložimo je utjecajima sunca, mora i plaže, dm se pobrinuo za to da svoje kupce podsjeti i potakne na učinkovitu i kvalitetnu njegu, ali i styling kose. Pritom ih nagrađuje vrijednim nagradama koje će baš svačiji stil svrstati među najmodernije, najbolje. Detalje potražite na letku u dm prodavaonicama ili na www.dm-drogeriemarkt.hr

 

Njegom kose do vrijednih nagrada u dm-u

Neprestano osluškujući potrebe svojih kupaca, dm je u sklopu kampanje u srpnju Kosu njegujem, super nagrade osvajam ponudio svojim kupcima savršeno rješenje ne samo za njegu i styling kose nego i osvježenje ukupnoga stila.
Tako kupnjom dva proizvoda za njegu i styling kose koji sudjeluju u kampanji u srpnju kupci dobivaju priliku pojačati kvalitetu njege svoje kose, osmisliti neki novi, moderniji styling i pritom osvojiti vrijedne nagrade: haljinu Aleksandre Dojčinović (10 x ), torbicu Aleksandre Dojčinović (5 x), srebrne naušnice Zaks (10 x), smartphone Samsung Galaxy S4 (5 x) ili poklon-bon u vrijednosti od 300,00 kn u dućanima Extreme intimo (10 x).
Nagrade će ovog ljeta dobro doći svakom pokloniku modnih trendova, a u kombinaciji s njegovanom kosom i modernom frizurom dobitna su kombinacija za provjeren stil baš u svakoj prigodi. Detalje potražite na letku u dm prodavaonicama ili na www.dm-drogeriemarkt.hr
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju