Nakon što je nizozemska kraljica Beatrix abdicirala u ime svog sina Willem-Alexandera, njegova supruga Maxima postala je europska najspontanija i najvedrija kraljica, čiji južnoamerički karakter posebice dolazi do izražaja u njezinim modnim kombinacijama. Hrabro igranje s bojama, upečatljivi modni dodaci te jedinstveni stil začinjen vatrenom osobnošću karakteristike su koje ovu kraljicu definitivno izdvajaju od svih ostalih

Turneja kraljice Maxime i kralja Willem-Alexsandera zaustavila se na jugu Nizozemske gdje ih je dočekalo razdragano mnoštvo koje je od svoje uvijek nasmijane kraljice dobilo najsrdačnije pozdrave.

Hrabro igranje s bojama i upečatljivi modni dodaci karakteristike su stila kojim se kraljica Maxima izdvaja od svih ostalih kraljevni

>>Niti najmoćnija žena svijeta nije imuna na svjetlucave 'igračke'

Baš kao i u svakoj prigodi i u ovoj je kraljica pažnju plijenila modnim odabirom. Vatreno crveni kostim i šešir u identičnoj boji te trendi torbica cvjetnog uzorka malo koga su ostavili ravnodušnim i to ne zbog kakve ekstravagantnosti nego energije kojom Maxima nosi svoj stil.

>>Top 10 najljepših kraljevni svih vremena

Strogom protokolu koji ne tolerira prevelike modne izlete nizozemska kraljica udovoljava odabirom kostima i haljina primjerene dužine, nikada ne otkrivajući više od propisanog.

No ono gdje njezin vatreni temperament najviše dolazi do izražaja su boje s kojima se ne libi poigravati te modni detalji u kojima prednjače šeširi, neizostavne kožnate rukavice, te pomno birani komadi nakita.

Sve zanimljive, razigrane i svježe kombinacije osebujne kraljice Maxime pogledajte u galeriji:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju