Kraljica Hrvatske Nevia Bagić konačno je odabrala nacionalni kostim i spremna je za svjetsko natjecanje. Atraktivna crvena toaleta s narodnim vezom u kojoj će seksi plavuša predstaviti Hrvatsku naglasila je njezine bujne obline kojima će, nadamo se, osvojiti i svjetski žiri

Iako se izbori ljepote čine kao vrlo elegantna događanja, iza kulisa se događaju brojni problemi. To je okusila i Kraljica Hrvatske čiji su problemi počeli još prije samog svjetskog natjecanja.

Iako je Nevia Bagić Hrvatsku trebala predstavljati u nacionalnom kostimu koji simbolizira grad Sinj kao i popularne alkare, priča je imala drugačiji završetak.

Naime, prozirna haljina nije uspjela pokriti njezine bujne grudi pa je žiri ocijenio kako bi neukusna toaleta mogla naštetiti mladoj ljepotici na svjetskom natjecanju.

No to nije bio jedini problem, jer kako tvrdi član žirija dizajner Robantico Nevia mora puno vježbati kako bi naučila elegantno hodati u dugim haljinama.

No našu Kraljicu haljina ne brine već se boji ljubomore drugih natjecateljica: 'Važno je da budem svoja jer je dosta teško i čula sam da ima dosta spletki i zavidnih cura'.

>> Seksi i šarmantna nova Kraljica Hrvatske

>> Sandra Vugrinec: Još jedna plavuša na tronu ljepote

Usprkos sitnim problemima za anacionalni kostim je izabrana atraktivna crvenamini  haljina ukrašena narodnim vezom.

Haljina je naglasila njezine duge noge, ali i nezaobilazan dekolte koji će vjerujem oduševiti i strogi žiri koji ju tek čeka u Njemačkoj.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju