Bez obzira o kakvom se društvenom događaju radi, prisustvovanje Elizabeth Hurley osigurava mu opis glamuroznog eventa namijenjenog samo odabranim pripadnicima celeb elite. A kada joj se na njemu pridruži i Goldie Hawn, glamur dobiva još veći sjaj i osigurava još više otkrivene kože

Na humanitarnoj akciji posvećenoj zaštiti azijskih slonova pojavila se glumica i omiljeno lice londonskih društvenih događaja, Elizabeth Hurley.

Osim što njezino ime osigura medijsku pažnju, besprijekorna pojava zaogrnuta velom glamura zaštitni je znak ove 45 godina stare ljepotice.

U intenzivno ružičastoj haljini koja prati liniju tijela, Elizaneth Hurley decentno je naznačila i dekolte koji je uvijek smatrala jednim od svojih najvećih aduta.

Srebrne štiklice sjajno se nadopunile s svjetlucavom torbicom te tako glumici osigurale samo stilske pohvale.

Za naglašavanje dekoltea odlučila se i 64 godine stara Goldie Hawn spremna za toplu londonsku večer. Samopouzdano je naglasila grudi odjenuvši čak i pomalo preusku šarenu haljinu s lepršavim volanima.

>> Rat haljina: lepršava Sarah Jessica ili elegantna Gwyneth

>> Naučite kako naglasiti ili sakriti dekolte

Iako bi joj modne cjepidlake mogle zamjeriti vidljiv rub grudnjaka, više je nego očito da bi ova dama svojim seksepilom bez problema mogla pomesti znatno mlađe i eksponiranije kolegice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju