Kratko i slatko najbolje pristaje Jeleni Rozgi. Vjerna modnom dvojcu ELFS koji su 'odgovorni' za njezina odlična izdanja na pozornici koja naglašavaju liniju i sekepil simpatične pjevačice, Jelena se pojavila u ulozi zaštitnog lica njihove modne kampanje

Kako ostati vjeran svom prepoznatljivom modnom rukopisu a opet biti istovremeno progresivan i suvremen izgleda da baš svaki put uspijeva modnom dvojcu ELFS. Nakon što su svoju recentnu kolekciju prikazali na pisti ovosezonskog Cro A Portera, kolekcija pod nazivom Holidays dobila je i svoj vizualni identitet. U modnoj kampanji zablistala je njihova muza Jelena Rozga.

>> Jelena Rozga: Kratko, usko i ružičasto

>> Jelena Rozga 'ukrotila' najkraću haljinu

Vođeni idejom jednostavnosti i nosivosti ELFS svoju inspiraciju pronalaze u svojoj muzi, glazbenici Jeleni Rozgi. Haljina je bila i ostala njihov glavni simbol ženstvenosti, tako i ovaj put dominiraju uske i kratke haljine s brojnim i raznovrsnim printovima poput kipa slobode, sladoleda, leptirića, konjića, papiga i prepoznatljivim logotipovima.

Razmišljajući o ljetu i idealnom odmoru ELFS-i  su dizajnirali 'must have' haljine sezone prikladne kako za dan tako i za noć. Haljine naglašene grafike apsolutne su kraljice ljeta bez kojih neće ljetovati nijedna trendseterica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju