Chanelova modna revija još je jednom oduševila brojne goste. Zanimljiva kolekcija kao i apokaliptična atmosfera koja je vladala pistom oduševila je prisutne među kojim se našla i Lily Allen. Reviju je nosila i hrvatska manekenka Kristina Šalinović koja je u kratkom vremenskom razdoblju postala jedna od najtraženijih manekenki svijeta

Modni div Chanel još je jednom oduševio svoje fanove koji su se u velikom broju pojavili na spektakularnoj modnoj reviji održanoj u Parizu.

U apokaliptičnoj atmosferi kamenite i maglovite modne pist, 65 manekenki predstavilo je kolekciju skrojenu od tila, vune i tvida koji je i jedan od zaštitnih znakova ovog francuskog sinonima za neprikosnovenu eleganciju.

>> Chanel: Tihi i tajanstveni glamur

>> Kristina Šalinović u luksuzu Oscara de la Rente

Niti ova modna revija nije prošla bez popularne hrvatske manekenke Kristine Šalinović koja je u kratkom vremenskom razdoblju postala jedna od najtraženijih manekenki svijeta.

Među počasnim gostima njemačkog dizajnera Karla Lagerfelda našla se i Lily Allen koja je za ovu prigodu koju odjenula Chanelov zeleni kaputić.

Lijepa pjevačica je prisutna na svakoj Chanelovoj reviji, a ovo je njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon spontanog pobačaja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju