Ljeto je pred vratima, a jedan od problema koji ovih dana zaokuplja gotovo svaku trendsetericu je odabir novog kupaćeg kostima. Visoke temperature će mnoge potjerati na more već u lipnju kada će krenuti i sezona pokazivanja na plaži. Revija kupaćih kostima 'Goldenpoint' održana u Matis baru pokazala je trendove za ljeto, a manekenka koja se svakako istaknula među djevojkama na pisti je lijepa Vedrana Linardić

Odabir kupaćeg kostim anije lak zadatak i žene često znaju provesti dane i tjedne u potrazi za 'savršenim' uspoređujući ga s potragom za idealnim muškarcem. Obje potrage moraju završiti jednakim ishodom – odabir treba pasti na 'onog' zbog kojeg ćete se osjećati odlično i poželjno! Upravo zbog toga, kada je u pitanju odabir kupaćeg kostima, ne pristajte na kompromis!

Print, kroj, materijal, dizajn samo su neke karakteristike koje kupaći kostim mora udovoljiti da bi bio idealan, da bi se u njemu osjećali samouvjereno i ugodno.

Goldenpoint je na reviji pokazao kako misli na sve tipove žena i nudi veliki izbor krojeva kupaćih kostima koji laskaju svakom tijelu i figuri. Za tijelo izraženijih oblina nudi veliki izbor jednodijelnih kupaćih kostima s izraženim dekolteom. Okomite pruge tamnijih nijansi idealne su za ovaj tip građe. Za dame s većim grudima idealne su čvršće košarice također tamnijih nijansi, dok one s manjim grudima na raspolaganju imaju 'trokutiće' koje se vežu oko vrata.

Izraženi printovi i hrabre boje pritom su dobrodošle, jer će vizualno naglasiti poneki centimetar koji, uvjetno rečeno, nedostaje. Za one koji žele prikriti koji centimetar na stražnjici idealni su dvodijelni kupaći kostimi, svjetlijih nijansi u gornjem, a tamnijih u donjem dijelu.

Na što pripaziti prilikom kupovine kupaćeg kostima?

Prije nego što krenete u kupovinu novog kupaćeg kostima dobro se pogledajte u ogledalo. Kritički promotrite svoje tijelo kako biste znali mane, ali i vrline i lakše odabrali kupaći kostim.

>> Lana Jurčević: Bombastično tijelo zasjenilo manekenke

>> Kupaći kostimi za bujni dekolte

>> Zaštite se od sunca kremama bez štetnih sastojaka!

Ukoliko imate široka bedra skrenite pažnju na grudi i odaberite gornji dio koji će biti sa zanimljivim uzorkom i istaknuti vaše gornje atribute.

Ukoliko vas krase velike grudi izbjegnite podstavljene košarice i krupni uzorak. Umjesto toga odlučite se za mladenačke boje, nježne cvjetne nijanse, no najbolje je odabrati jednobojni kupaći kostim kojim ćete pažnju 'raspršiti' na cijelo tijelo.

Imate li male grudi odaberite bikini s trokutima, a ako bolje pogledate, vidjet ćete da se i oni mogu pronaći u 'podebljanoj' verziji. Donji dio kupaćeg kostima neka bude minimalističkog kroja kako bi rasporedili pažnju na cijelo tijelo, a ne samo na grudi.

Krupnijim ženama će najbolje pristajati jednodijelni kupaći kostim u jednoj boji. Nemojte nositi kupaće kostime s krupnim uzorkom niti one s puno šarenila. Odaberite gornji dio ravnog kroja.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju