Bluza i suknja? Ili haljina? Odjevni komad u kojem se Kylie Minogue kao VIP gošća pojavila u poznatom njujorškom klubu izazvao je znatiželju, jer je na prvi pogled teško odgonetnuti što je to australska zvijezda odjenula, no ono oko čega nije bilo nikakve zabune jest da je ona izgledala senzacionalno

Dizajneri se vole igrati s vizualnim iluzijama koje ženama pomažu izgledati vitkije, više i bujnije, sve po njihovim željama i potrebama.

Metalik hlačice koje je Kylie nosila u spotu 'Spinning Around' ovom su prilikom dobile opasnog suparnika

Ponekad pak oni služe isključivo za demonstriranje maštovitosti i vrckavosti što je bio slučaj i s odjevnim komadom Anthonyja Vaccarella kojeg je odjenula Kylie Minogue na proslavi 10. godina njujorškog kluba '40/40'.

>> Dva trika kojima se koristi Kylie Minogue

Metalik hlačice koje je pjevačica nosila u spotu 'Spinning Around' na ovom su društvenom događaju dobile opasnog suparnika u kreaciji koja je na sličan način otkrila njezine noge.

Riječ je o haljini uskim donjeg dijela od srebrnog metalik materijala koji zavarava na prvi pogled dajući naslutiti kako je ustvari riječ o dva odjevna komada - gornjeg stvorenog za večere u skupim restoranima i donjeg idealnog za šik klubove.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju