Da Severina nije štedila na produkciji i vizulnom perfekcionizmu na svojoj turneji 'Dobrodošao u klub' svjedoče i bogati kostimi s potpisom dizajnera Marka Mitanovskog. Njegove teatralne i dramatične modele nosile su broje zvijezde koje se ne boje eksperimentirati s odjećom u svrhu spektakla, a neke od njih su Paloma Faith, Skin iz grupe Skunk Anansie te ekscentrična Lady Gaga

Kada je na londosnkoj pisti vidjela crne visoke rogove na manekenkama odjevenim u crne haljine dizajnerane po uzoru na renesansne kostime, Lady Gaga je od dizajnera Marka Mitanovskog odmah zatražila jedan primjerak.

>> Koja holivudska zvijezda nosi iste štikle kao Severina?

Uz Severinu, goth kostime Marka Mitanovskog nosile su Lady Gaga, Paloma Faith i Skin

Upravo je ta kolekcija za proljeće/ljeto 2010. godine nazvana 'Lady Macbeth', mladog srpskog dizajnera s londonskom adresom vinula u vrh povlaštene grupe mladih modnih nada od kojih se očekuje blistava budućnost.

>> Skin: Rock gazela žestokog modnog ukusa

Do nje bi trebao stići zahvaljujući mračnom goth glamur potpisu zbog kojeg mu neki od modnih kritičara laskaju titulom novog Alexandera McQueena.


Dramatični i izazovni su bili i Severinini modeli koji su na turneji zaživjeli u riječkoj Dvorani mladosti. Skulpturalni kostimi od perja i kože istvoremeno su stvorili modnu priču u kojoj se isprepliču bajkovitost i seksepil evocirani krojevima elizabetijanskih haljina i oklopa.

Najpoznatija zvijezda regije nije se odlučila na predimenzionirane lakirane kožnate rukavice u obliku kandži u kakvima se fotografirala Lady Gaga, ali sigurni smo da bi i popularna američka zvijezda voljela imati jedan od Sevinih odabranih kostima i u svom osebujnom ormaru.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju