Za prvo svečano pojavljivanje u novoj ulozi, španjolska donedavno princeza Letizia zablistala je u maloj crnoj haljini. A više od pohvala za profinjen i bezgrešan modni stil, novookrunjena španjoslak kraljica dobila je za frizuru. Dugačke pramenove podignula je od lica i umjesto u očekivane punđe odabrala je lažni bob

Novookrunjena španjolska kraljica Letizia zahvaljujući istančanom modnom ukusom već godinama zasjeda na liste najbolje obučenih dama s kraljevskih dvora. Elegantno i profinjeno njezin je modni moto kojemu nikada ne mijenja smjer, a gotovo jednak je njezin izbor frizure, dugačke pramenove u boji meda najčešće nosi raspuštenima i počešljanima na razdjeljak.



U svečanim prigodama pak kosu podiže od lica, a posljednja frizura kojom je klasičnom momentu udahnula moderni štih bio je lažni bob.

Kosa podignuta do razine uha i strogo počešljana jedna je onih koje nam omogućuju igre s dugačkim pramenovima bez šišanja. Po uzoru na kraljicu Letiziu pronašli smo tutorijal u kojemu su opisani koraci kako samo u par minuta u potpunosti promijeniti stil frizure:
 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju