Među brojnim poznatim osobama koji nisu htjeli propustiti modni događaj koji je predstavio suradnju brenda visoke i komercijalne odjeće bila je i Lejla Filipović. Iako je najavila kako će uskoro promijeniti boju kose, trenutna vatreno-crvena pristaje joj odlično kao i mladenački imidž

Na predstavljanje kolekcije 'Marni za H&M' stigle su mnogobrojne trendseterice željne novih 'krpica' za nadolazeću sezonu. Među njima je bila i ljupka 35 godina stara Lejla Filipović čija je mladenačka frizura naglasila njezine lijepe crte lice. Zagasita plava boja njezinog kaputa i najlonki odlično je pristajala uz njezinu toplu boju kose.

>> Lejla Filipović: Crvene cipele za susret s Angelinom

>> Lejla Filipović: Tirkizna boja za večernji izlazak

Kolekcija ističe slobodu i eksperimentiranje, njeni printovi i boje namjerno se miješaju i usklađuju na razigrani način. Sve se kombinira sa svime, zbog čega su afrički printovi savršena nadopuna modernosti bauhausa, a sportske siluete dobivaju ženstvenije oblike.

Kolekcija također uključuje liniju cipela, torbi i šarmantnih modnih dodataka. Marni muškarcima nudi svježu dozu muške odjeće s profinjenom uporabom printova i mekšom uporabom boje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju