Dioptrijske naočale nikada nisu viđene na licu Victorije Beckham. Razlog tomu je istančani ukus poznate trendseterice zbog kojeg nikada nije pronašla okvir koji bi joj odgovarao. Zato je poznata dama odlučila dizajnirati okvire baš po svojoj mjeri

Sunčane naočale velikih okvira glavni su ukras na licu Victorije Beckham, no gotovo nikada je nismo imali prilike vidjeti s dioptrijskim naočalama. Razlog tomu je činjenica kako među brojnim modelima na tržištu nije pronašla onaj koji bi zadovoljio njezin istančan ukus.

>>Je li to moguće? Victoria Beckham bez potpetica!

>>Victoria Beckham u sasvim neobičnom izdanju

'Trebala bih nositi naočale, no nisam pronašla nijedan model koji mi se posebno svidio. Kako sam oduvijek bila poduzetna odlučila sam ih dizajnirati sama. Od sada ću nositi naočale iz vlastite linije i bit će lijepo za promjenu vidjeti kuda hodam', izjavila je Victoria.

Linija se bazira na avijatičarskim modelima i velikim tamnim okvirima koje Victoria preferira kod sunčanih naočala.

Kolekcija broji šest modela koji su dostupni u tri različite boje, a proizvedeni su u Italiji u suradnji s renomiranom kućom 'Cutler and Gross'. Naočale ukrašava prepoznatljivo slovo 'V' diskretno smješteno na kraju ručkica.

Kolekcija kojoj brojne fashinistice neće moći odoljeti na tržištu će se pojaviti u siječnju 2013. godine. Victoria već ima vjernog obožavatelja, supruga Davida koji je odabrao unisex kockasti model s tamnim okvirima.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju