Sredina listopada rezervirana je za hrvatski modni događaj Dove Fashion.hr koji iz sezone u sezonu stupa na scenu sa sve snažnijim programom što će ovoga puta rezultirati i predstavljanjem najvećeg broja pret-a-porter kolekcija dosad

Inspirativno okruženje slavne zagrebačke tvornice Gredelj ugostiti će hrvatske dizajnerske zvijezde koji će zajedno sa najperspektivnijim mladim nadama te eminentnim gostima iz regije prikazati svoje modne vizije za sezonu proljeće-ljeto 2013.

>>Kolekcija Aleksandre Dojčinović s porukom stvarne ljepote

Unikatan prostor u samom središtu Zagreba postat će modna scena gdje će se na čak dvije modne piste predstaviti etablirani hrvatski dizajneri poput Branke Donassy, Ivice Klarića, Igora Galaša, Ivice Skoke, eNVy Rooma, Ane Marie Ricov, Ivana Alduka i Martine Felje, a uigranom timu pridružiti će se još nekoliko domaćih modnih imena.

Dizajnerica Ivana Popović premijerno će se predstaviti samostalnom revijom, a po prvi puta na pisti Dove Fashion.hr-a svoju pret-a-porter kolekciju prikazat će i miljenica modne kritike i publike, Marina Obradović.

Domaće je domaće: Dizajneri vole ženstvenost

Nakon kraće stanke svoju kolekciju  predstaviti će avangardne dizajnerice Nataša Mihaljiščin i Martina Vrdoljak koje čine hvaljeni modni dvojac IGLE, a modna publika zasigurno s nestrpljenjem očekuje i novu pret-a-porter kolekciju dvojca LINK koji čine Ogi Antunac i Zoran Mrvoš.

Dove Fashion.hr nastavlja pružati podršku mladim talentiranim dizajnerima koji simboliziraju budućnost domaće mode putem platforme LIFT by Perwoll. Pobjednica Istoimenog  natječaja,  talentirana Morana Krklec, premijerno će se predstaviti na pisti Dove Fashion.hr-a, a svoje kolekcije prikazati će i mladi Matija Čop, Aleksandar Žarevac i dizajnerska skupina Clash of 9 koji su svojim debijem u ožujku ove godine potvrdili status nositelja hrvatske modne budućnosti.


Dove Fashion.hr nastavlja i sa podupiranjem razvoja hrvatske modne industrije u vidu suradnji između vodećih domaćih dizajnera i tekstilnih divova koje su proteklih nekoliko sezona pokrenule revoluciju pri razvoju domaće modne scene te potvrdile izuzetan značaj projekta Fashion.hr Industrija. Ove sezone vidjet ćemo kolekcije HERA by Robert Sever i Additive collection by IGLE.

'Izuzetno smo zadovoljni što i dalje uspijevamo promovirati tri ideje ujedinjene na istom mjestu. Pridodamo li tome i regionalno povezivanje kao novu poslovnu frontu koju smo pokrenuli na sajmu mode Fashion.hr Industrija, mogu zaključiti da je ova kompleksna platforma naišla na odobravanje kako ukupne modne scene, tako i naših mnogobrojnih poslovnih partnera.'' izjavio je direktor i osnivač Fashion.hr-a, Vinko Filipić.

I ovog puta modni događaj održava se pod generalnim pokroviteljstvom etabliranog svjetskog beauty brenda Dove. 

Nakon revije sa najpoznatijim hrvatskim blogericama u ulozi stvarnih žena, čast da osmisli još jednu Dove kolekciju, pripala je Aleksandri Dojčinović, dizajnerici koja neosporno utjelovljuje Dove filozofiju stvarne ljepote i koja će zasigurno i ovoga puta oduševiti modnu publiku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju