Manekenska karijera iz snova je ostvarenje kojim se može pohvaliti Ljupka Gojić koja se četiri mjeseca nakon poroda vratila na posao, a godišnji odmor provodi s kćeri Janom u Dubrovniku

Nakon 15 godina karijere po svjetskim pistama Ljupka radi jednakim tempom. Samo četiri mjeseca nakon poroda, baš kao i slavne kolegice Heidi Klum i Gisele Bundchen i ona se brzo vratila na posao.

Nakon što je u Španjolskoj snimila modni katalog, Ljupka je u društvu kćeri Jane i prijatelja došla na kratki odmor u Dubrovnik.

'Od kada imam bebu ne spavam dok sam u Hrvatskoj već kada odem na snimanje, to prije nije bilo baš tako', rekla je mlada mama.

>> FOTO: Ljupka spasila modni čušpajz u Dubrovniku

>> Ljupka Gojić pokazala kćerkicu Janu

>> Najslađe majice s potpisom Ljupke Gojić

Ljupka i njezin suprug nogometaš Mihael Mikić ponosni su roditelji male Jane. Beba i mama ove su godine provele prvi zajednički odmor na moru.

'Jana obožava more i nije sa dala van', kaže Ljupka koja je priznala kako ljetovanje s malom bebom nije baš jednostavno.

Ljupka je tijekom karijere šetala pistom u modelima Kenza, Diora, McQuenna i Yamamota, a njezino je lice krasilo brojne naslovnice modnih časopisa.

'Prije sam plakala kada bih odlazila u New York i Pariz i jedva sam čekala da se vratim u Zagreb, a mama mi je govorila da uživam jer neću uvijek biti tako bezbrižna', priznala je Ljupka koja tek sada shvaća što joj je mama htjela reći.

Osim uspjeha na pisti Ljupka vodi i svoj brand 'Jolie Pettit', vjerojatno najuspješniji domaći modni projekt.

Zbog brojnih poslovnih ponuda Ljupk astalno odgađa preseljenje u Japan gdje njezin muž igra nogomet.

'Imam muža koji je pun razumijevanja, no Jana i ja odlazimo u Japan sredinom rujna', rekla je.

Ni u Japanu Ljupka neće sjediti kod kuće besposlena. Predstavit će svoju modnu liniju i s vremena na vrijeme odraditi pokoji manekenski posao, koliko će joj to dopustiti roditeljske obaveze.

'U Japanu smo Mika, Jana i ja, nema roditelja koji će paziti na dijete', pojasnila je.

Više u In Magazinu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju